Huwelijksaanzoek

Hoe doe je een origineel huwelijksaanzoek?

Bij een origineel huwelijksaanzoek moet je niet over één nacht ijs gaan. Een origineel huwelijksaanzoek zul je eerst goed moeten uitdokteren en deze daarna op briljante wijze uitvoeren. Maar hoe bedenk je een uniek en origineel huwelijksaanzoek zonder dat deze te cheesy wordt?

Ga vooral op je eigen gevoel af. Wat denk jij dat zij leuk vindt? Het is immers een speelfilm. Je hoeft niet perse op je knieën te gaan in een exclusief, duur en druk restaurant. Leuker is het om dan naar jullie favoriete tentje te gaan, dat is immers veel persoonlijker. Maar een origineel huwelijksaanzoek kan ook thuis op de bank zijn in jullie pyjama’s. Bijvoorbeeld door een heerlijke toetje te brouwen en hier de ring in te verstoppen. De hamvraag blijft echter: wat zou zij leuk vinden? Het gaat immers om háár. Houdt zij ervan om in de middelpunt van de belastingstelling te staan, of houdt zij meer van knusse gezelligheid? Het is belangrijk om dit te realiseren, anders kan je zomaar een origineel huwelijksaanzoek doen dat zij echter helemaal niets vindt.

Bedenk je goed wat zij leuk vindt en baseer daar jouw plannen op. Dan kan het nooit misgaan en zul je een origineel huwelijksaanzoek hebben waar nog lang over nagepraat zal worden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *