Goud

Welk materiaal kies je voor je trouwring?

Goud of wit goud?

Gefeliciteerd! De trouwdag komt steeds dichterbij, maar een trouwring ontbreekt nog. De keuzes zijn natuurlijk uitgebreid. Ga je voor een gouden trouwring, of wellicht een zilveren? Dan heb je ook nog eens de keuze uit diamanten… Door de bomen zie je bijna het bos niet meer.

De meest gebruikte en populairste trouwring is toch wel de gouden trouwring. Een gouden trouwring is namelijk tijdloos. Hoe populair een prachtige paarse diamanten ring blijft, is niet te voorspellen. Het kan nu wellicht in zijn, maar over tien jaar kan het zomaar anders zijn. Toch hoeft dat niks uit te maken, een trouwring gaat immers om jouw emotie en niet om mode. Desondanks is een gouden ring wel de veilige keuze, hiermee zul je nooit voor gek lopen. En daarnaast: een gouden ring is ook nog eens heel erg mooi en de keuzes zijn onbeperkt.

Als je gaat zoeken naar een trouwring, zou een gouden trouwring boven aan je lijstje moeten staan. Een trouwring is immers voor het leven! Kwaliteit en tijdloze mode zijn dan ook belangrijke facetten waar rekening mee moet worden gehouden. Van een gouden trouwring heeft nog nooit iemand spijt gekregen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *