Prijzen

Wat is een goede prijs voor een verlovingsring?

Een verlovingsring kopen is voor de meeste mannen al een groot drama. Wat vindt ze mooi? Wil zij een diamant of juist weer niet? Om over de verlovingsring prijzen nog maar te zwijgen. Toch stuiten ook de verlovingsring prijzen ons niet in de zoektocht naar de ideale ring. Het moet immers de mooiste dag van haar leven worden!

Toch moeten mannen niet teveel geld uitgeven aan een ring. Dat klinkt wellicht raar, maar er komen nog meer kosten aan. Wat te denken van het huwelijk zelf. Let daarom altijd goed op de verlovingsring prijzen zodat je later altijd genoeg geld over houdt om alles goed te kunnen doen!

Een goede richtlijn is het aanhouden van zo’n twee maandsalarissen zoals in Amerika het geval is. Zo blijft de ring betaalbaar, maar laat je wel zien dat het je menens is. Twee maandsalarissen is immers niet niks. Hoeveel je ook uitgeeft aan een verlovingsring, prijzen daar gaat het niet om. Een ring kan nog zo duur en groot zijn, uiteindelijk gaat het om de gedachte. Laat je daarom niet verleiden door de verkoper en let altijd op de verlovingsring prijzen. Op die manier kan niks meer fout gaan!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *